Om

Anders till hands

Anders Bergman - Ägare och utbildare vid Anders till hands

Anders Bergman - Ägare och utbildare vid Anders till hands

Anders Bergman - Ägare och utbildare vid Anders till hands, expert inom motorsågs- och röjsågsutbildningar i Säter, Dalarna.
Om mig

Anders Bergman

Jag är Anders Bergman, grundare av företaget. Utbildare när det gäller motorsåg och röjsågsutbildningar. Med över tre decenniers erfarenhet i branschen har jag byggt upp min verksamhet.

Jag sätter alltid kunden i fokus och strävar efter att erbjuda den bästa möjliga servicen. Jag förstår vikten av att förse dig med pålitlig utrustning och relevant utbildning för att uppnå framgång inom ditt arbete. Genom att samarbeta med oss får du tillgång till expertis, engagemang och personlig service som gör skillnad.

Om företaget

Anders till hands

Kunden är alltid  i fokus och strävar efter att erbjuda den bästa möjliga servicen.

Anders till hands är det företag som du kan lita på när det kommer till att förse dig med högkvalitativa utbildningar och att ge dig de kunskaper du behöver för att använda dem på bästa möjliga sätt. Sortimentet inkluderar motorsågen A B C E, som erbjuder enastående och pålitlighet för att möta dina behov inom skogsbruk och trädgårdsskötsel.

Utöver att erbjuda motorsågskurser av god kvalitet strävar vi även efter att öka din kompetens och säkerhet genom våra röjsågutbildningar RA+RB. Våra utbildningar är utformade för att ge dig en gedigen kunskapsbas och färdigheter inom röjsågning, oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare. Med våra utbildningar kan du känna dig trygg och säker i hanteringen av röjsågar i olika arbetsmiljöer.

Mina kunder säger

Utbildningen överträffade mina förväntningar! Jag känner mig nu säker och självsäker när jag använder röjsågar. Tack för en fantastisk erfarenhet!

Markus Helkvist

Utbildningen var välstrukturerad och gav mig värdefulla insikter i skogsbranschens bästa praxis. Nu kan jag effektivisera mitt arbete och minimera riskerna. En fantastisk investering!

JOhAN RYDING

Utbildningen var en ögonöppnare för mig. Jag lärde mig inte bara de tekniska aspekterna av motorsågar, utan även vikten av säkerhet och korrekt hantering. En ovärderlig erfarenhet!

ERIK DÖHLOFORS
Börja optimera din skogsarbetsteknik idag och ta din karriär till nya höjder.